Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Úgy van, ahogy írod. Viszont az előző hsz-emből nem tűnt ki az, amit igazán szerettem volna elmondani. Bizonyos kódmennyiség- vagy méret felett úgyanolyan nehéz változtatni OOP-ben megírt programot, mint struktúrált / moduláris programot. A változtatások kivitelezésére alkalmazott technikák értelemszerűen mások, de az "izzadtság" kb. ugyanannyi. Ilyen eset után szoktam elmosolyodni és feltenni a kérdést: Valóban olyan könnyű-e OOP szemléletben megírt programon változtatni, mint amit sugall a tankönyv? Ha mindkét módon próbáltál programozni, akkor biztosan Te is tudod a választ...
-
zhagyma
őstag
Szia!
Szerintem "általában" a profi programozót és a nem profit, nemcsak a szakmai tudás külöbözteti meg. Emellet fontos lehet az, hogy amit tud azt határidőre, bárhol, bármikor más programozókkal együtműködve is képes legyen hozni.
Természetesen jó az OOP, de pár ezer class és instance között ugyanúgy el lehet "veszni" (UML ide-oda), akár a struktúrált programozás esetén. Azaz dokumentálni sem árt. Nem tudom próbáltál-e beszállni egy nagy projektbe, mondjuk félúton ... Hát nem egyszerű.Egyébként nem olyan rossz a javascript a kliens oldalon, a server oldalon meg a java. A PHP mellett érdemes megnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest