Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Úgy van, ahogy írod. Viszont az előző hsz-emből nem tűnt ki az, amit igazán szerettem volna elmondani. Bizonyos kódmennyiség- vagy méret felett úgyanolyan nehéz változtatni OOP-ben megírt programot, mint struktúrált / moduláris programot. A változtatások kivitelezésére alkalmazott technikák értelemszerűen mások, de az "izzadtság" kb. ugyanannyi. Ilyen eset után szoktam elmosolyodni és feltenni a kérdést: Valóban olyan könnyű-e OOP szemléletben megírt programon változtatni, mint amit sugall a tankönyv? Ha mindkét módon próbáltál programozni, akkor biztosan Te is tudod a választ...
-
zhagyma
őstag
Szia!
Szerintem "általában" a profi programozót és a nem profit, nemcsak a szakmai tudás külöbözteti meg. Emellet fontos lehet az, hogy amit tud azt határidőre, bárhol, bármikor más programozókkal együtműködve is képes legyen hozni.
Természetesen jó az OOP, de pár ezer class és instance között ugyanúgy el lehet "veszni" (UML ide-oda), akár a struktúrált programozás esetén. Azaz dokumentálni sem árt. Nem tudom próbáltál-e beszállni egy nagy projektbe, mondjuk félúton ... Hát nem egyszerű.Egyébként nem olyan rossz a javascript a kliens oldalon, a server oldalon meg a java. A PHP mellett érdemes megnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest