Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96 #8542 üzenetére
Ha megnézzük én is az új hardveraprót rögtön elkezdtem vizsgálni, mennyire támadható. De ártó kódrészletet, azért nem futtattam volna. Ami észrevételem pedig volt, sebezhetőség szempontból azt meg is írtam az illetékeseknek, hogy segítsek.
Konkrét példát ne várj, se itt, se privátban.
A felsorolt könyveket nem ismerem, de biztos van az említettekkel kapcsolatos infó bennük.
Agyhullámos könyvről már volt vélemény [link]
Amit leírtam igazából már bőven elég, angol tudás és google segítségével utána tudsz járni a mikéntnek.Az, hogy te a kiskaput keresed, szép és jó, addig, amíg nem próbálod ki éles rendszeren és a célod, hogy a fejlesztőknek egy bugreportot küldj.
Ellenkező esetben, ez már jogi problémákat vethet fel. Szerintem nagyon nem éri meg, jóval többet veszíthetsz, mint nyerhetsz. -
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96 #8538 üzenetére
Az egész projekt statikus kód, statikus függvényekkel, globál változókkal.
A kód több helyen hibákat "némít" el.
A programkódot csak úgy el die-olni finoman szólva nem a legelegánsabb dolog.
A kód indentálása vad; van, hogy egy sorban is különböző, szóközök, tabok vegyesen
A template megoldásukat nem szívesen szerkesztgetném, de ez nem az én gondom
.
SQL injection ellen használnak mysql_real_escape_string fgv-t.
Viszont, ahogy ránéztem XSS ellen nem találtam bármiféle védelmet.
Ezáltal egy ügyesebb diák lehetséges, hogy lophat magának egy tanár session-t Pár plusz ötös érdekében.Hirtelen átfutva ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest