- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Már joker is írta, de ennél ocsmányabb kódot tényleg ritkán látni. Nem tudom, ki írta, de biztos, hogy nem tud programozni. (Attól, hogy valaki megír egy látszólag működő kódot, nem jelenti azt, hogy tud programozni, mert mondjuk egy igénytelen béna f@sz.
) De hogy arra sem volt képes, hogy normálisan indentálja (behúzásokkal) a kódját...
Ezt a scriptet inkább felejtsd el.De ha mégis nagyon érdekel, van ez a sor (ettől a kódrésztől, ami erre vonatkozik, szintén gyomorgörcsöm lett):
if($ip==$temp[0] && strlen($answer)>0 ){
elvileg elég, ha ezt erre módosítod:
if( strlen($answer)>0 ){ -
j0k3r!
őstag
most hogy jon ide az IPv4? most nem az a lenyeg, hogy IPv4, vagy IPv6-os cimrol jon a keres, hanem hogy a halozaton belul, a belso halozatban mindenkinek mas az IP-je (ezt te nem fogod tudni megtudni), ezert lehet oket megkulonboztetni, de viszont kivulrol az osszes gep ugyanannak az IP-nek latszik. link: [link]
szoval, ahogy Tele von Zsinór is mondta - ha azt akarod, hogy egy ember csak egyszer tudjon szavazni, akkor muszaj leszel a felhasznalokat valahogy megkulonboztetni egymastol, erre az ip ellenorzes alkalmatlan, szoval marad a regisztracio szerintem is.
egyebkent ennel a scriptnel szerintem talalnal sokkal jobbat is, mert ehhez egy ujjal nem nyulnek hozza, annyira rossz. (inline css, nagybetus tagek, fileba iras adatbazis helyett, stb.)
-
Tele von Zsinór
őstag
A net felől nézve annak a két gépnek ugyanaz a címe, szóval helyesen utasítja vissza az ismételt szavazást.
Lehet próbálkozni egyéb értékek figyelésével is, mint a User-Agent, de akkor meg egy gépről, több böngészőből többször lehet szavazni.
Megbízható szavazást regisztráció és bejelentkezés nélkül nem fogsz tudni írni.
-
Tukán
csendes tag
Bocsi, rossz kódot másoltam be, inkább adok linket:
http://www.scriptsez.net/?action=details&cat=Polls%20and%20Voting&id=1077950606Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest