- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Louloudaki #8795 üzenetére
Szívesen.
Ha sorsolás, és azt akarod megmutatni, pontosan hány másodperc van még a sorsolás lezárásáig, akkor nem igazán látom be, miért nem visszaszámlálóval oldod meg...
"nem is akarok másodpercenként servert kérdezni időről, be is halna az egész"
Én is erről beszéltem korábban... de épp Te magad írtad, idézlek:
"szerveridőt lekérdem phpval, majd kiíratom a html fájlomba, és azt szeretném, hogy onnantól kezdve a másodpercek is ketyegjenek meg frissüljön az idő magától [.....] nem flash, és nem kliens oldali idő kell."
Ezt lehetett úgy értelmezni, hogy nem akarsz kliensoldalon számolgatni. De akkor félreérthető volt: tehát a megoldás, hogy először szerveroldalról berakod a pontos időt a kliensoldalon megjelenő kódba, majd kliensoldalon számolsz tovább. Ha nem visszaszámlálót szeretnél, hanem csak egy normál órát, akkor itt van egy: [link].Ja, egyébként a jQuery Countdown-nal felfelé is tudsz számoltatni: [link] (bár a visszaszámláló még mindig indokoltabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest