Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
Személyes tapasztalataim nagyon vegyesek.
Interjú #1: Kaptam egy 5 oldalas tesztet HTML, CSS, JS, PHP vegyesen. Inkább alapokra, meg trükkösebb dologra kérdeztek rá benne (pl mi a különbség display:none, visibility:hidden között, stb). Nem volt vészes. Egyedül egy átgondoloandó kérdés volt a tesztben, ahol annyi volt a kérdés, hogy keress nxn-es mátrixban 3x3-as mátrixot, és ennek írd fel az algoritmusát. De ez sem vészes.
Interjú #2: Átbeszéltük, hogy mit csináltam eddig, mivel foglalkoztam. Erre közölte a csávó, hogy nálam sitebuildet érzi nagyon erősnek (elmondás alapján) de ők nem csak ilyet keresnek, de majd meglátjuk. Kaptam otthon elvégzendő feladatot, majd később ide is sikerült bekerülnöm.
Interjú #3: Egy leendő főnökömmel elbeszélgettünk szintén szóban, de előtte volt egy papír, a témakörökkel.
Szintén PHP, CSS, JS, HTML kérdésekkel. De tényleg alapok. Ha megvan egy stabil tudás, akkor nem lehet szerintem gond.
Ide csak azért nem kerültem be, mert nem volt kifejezetten csoportmunka tapasztalatom, és kaptam a D2 jelölésem mellé egy db mínuszt
Bízom benne, hogy sikerült segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest