- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
Személyes tapasztalataim nagyon vegyesek.
Interjú #1: Kaptam egy 5 oldalas tesztet HTML, CSS, JS, PHP vegyesen. Inkább alapokra, meg trükkösebb dologra kérdeztek rá benne (pl mi a különbség display:none, visibility:hidden között, stb). Nem volt vészes. Egyedül egy átgondoloandó kérdés volt a tesztben, ahol annyi volt a kérdés, hogy keress nxn-es mátrixban 3x3-as mátrixot, és ennek írd fel az algoritmusát. De ez sem vészes.
Interjú #2: Átbeszéltük, hogy mit csináltam eddig, mivel foglalkoztam. Erre közölte a csávó, hogy nálam sitebuildet érzi nagyon erősnek (elmondás alapján) de ők nem csak ilyet keresnek, de majd meglátjuk. Kaptam otthon elvégzendő feladatot, majd később ide is sikerült bekerülnöm.
Interjú #3: Egy leendő főnökömmel elbeszélgettünk szintén szóban, de előtte volt egy papír, a témakörökkel.
Szintén PHP, CSS, JS, HTML kérdésekkel. De tényleg alapok. Ha megvan egy stabil tudás, akkor nem lehet szerintem gond.
Ide csak azért nem kerültem be, mert nem volt kifejezetten csoportmunka tapasztalatom, és kaptam a D2 jelölésem mellé egy db mínusztBízom benne, hogy sikerült segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Apple Watch
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest