- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Újjáéled a Motorola Moto G100
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6009 üzenetére
"Amúgy én úgy szoktam csinálni, hogy minden projektnek létrehozok egy-egy apache VirtualHost-ot, projektneve.local néven, megfelelő DocumentRoottal, és ezt felveszem a /etc/hosts-ba is. Innentől külön domainen futnak, elkerülve például az ilyen problémákat."
A számból vetted ki a szótPont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.
Így meg teljesen egyedi neveket tudok létrehozni, és oda állítom be az elérési útjukat, ahová csak akarom.
Kezdetben próbálkoztam azzal is, hogy különböző portszámokhoz rendeltem a localhoston belül az egyes projekteket, aztán gyorsan rájöttem, hogy az megint macera (pl. nem túl beszédes a neve annak, hogy http://localhost:1234). -
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór #6009 üzenetére
Ha jól értem akkor rendes domain alatt már nem lesz ilyen gond. Ez a host átnevezés nem is rossz.
A routerben csak beállítom neki és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest