Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mélyebb belenézés nélkül: az acc_check.php-d szintaktikailab hibás volt, nem panaszkodott az értelmező? Fejlesztői gépen a php.ini-ben az error_reporting értéke legyen E_ALL.
Átformáztam, hogy átláthatóbb legyen, megtalálod itt: http://pastebin.com/zita5U2e
Vegyesen használtál php4-es és php5-ös dolgokat - a private, public kulcsszavak php5-ben jelentek meg, de a php4-féle konstruktort használtad (osztályneve függvény), ezt átírtam __construct-ra.
Nem szép osztályon belül hozzányúlni a $_POST-hoz, azokat beraktam inkább az ellenoriz() függvénybe paraméternek, és ezt csak most vettem észre: itt $acc és $pass változókat használtál, $this->acc és $this->pass helyett.
Raktam bele némi SQL injection védelmet is (lásd a mysql_real_escape_string függvényhívások).
Nézz rá, megoldódott-e a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest