Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
vancha2
üzenetére
Nem tudom, minek magyaráztad meg a teljesen egyértelmű részt, mivel elég könnyű volt felfogni, hogy az mire jó, nem is azt kérdeztem.
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél. 
A duplikált bejegyzés elég furcsa, most így hirtelen nincs rá ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél.