Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz cucka #4039 üzenetére

"(Már végigzongoráztam párszor az apache-php-mysql telepítést külön-külön, mindent beállítva, nekem ennyi elég is volt belőle, ezért kerestem olyan csomagot, ami megcsinálja helyettem)"
    Én is ugyanezen okból kezdtem el használni a WAMP-ot... Franc fog szarakodni minden újratelepítésnél.

A "WAMP saját szemete" nem hinném, hogy túl sok kárt okozna a gépben, nem fosta tele a registry-t sem, azért szerintem ezt nem kell ennyire túlparázni, ráadásul azért is előnyös a WAMP egy kezdő számára (is), mert nem szöveges fájlokban kell kutakodni a megfelelő beállítások után, hanem van egy kellemes grafikus felület a Tálcán, ahol eléred az Apache, a MySQL és a PHP beállításait is.

Az Appserv-et még nem próbáltam, de az alapján, amit elmondtál, meg az alapján, amit a honlapján látok, ehhez nincs ilyen könnyen elérhető és kezelhető grafikus felület.
    Nem értem, a WAMP miért lenne rosszabb az Appserv-nél, a WAMP is ugyanúgy az éles környezetet pakolja fel, csak biztosít hozzá még egy plusz felületet, amin a beállítások elérhetők.

Új hozzászólás Aktív témák