- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt eddig is értettem...
De talán nem ártana, ha valami konkrétumot is írnál, hogy mik az eddigi elképzeléseid, milyen struktúrával alakítottad ki az adattáblákat a feladathoz, és ehhez hasonlók... Most én is írhatok "darab kódokat", amik hirtelen bevillannak, de azzal nem biztos, hogy előrébb jutsz, mert nem kötődik konkrétan a Te elképzelésedhez/kódodhoz/adatbázisodhoz...
$mai_nap = /* a mai nap */;
$allatnev = 'Pistike';
$res = mysql_query("SELECT DISTINCT allatnev, datum, allapot FROM allat_tabla WHERE datum='$mai_nap' AND allatnev='$allatnev' ;")
or die ("Nem lehet lekérni az adatot a MySQL-táblából.<br />Hiba: ". mysql_errno() . ":". mysql_error() ."<br />");
$res = mysql_fetch_assoc($query); //valszeg csak egy sor lesz, nem kell ciklus...
if( $res['allapot']=='megetetve' )
echo 'Már kapott kaját!';
else
echo 'Adj neki zabálni! :-)';Ez csak hirtelen ötlet, csak szemléltetésképp...
És a megetetést sem tudom, hogy oldod meg, ha formmal, akkor lehetne ez alapján egy letárolás...
if( isset($_POST['kaja']) )
//adatbázisba letárolás
;És így tovább.
Bocs, hogy segíteni próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- újszerű MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest