Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valóban rosszul tettem fel a kérdést, nyilván számít, hogy milyen típus. Egyelőre mindegyik mezőnek TEXT típust adtam meg, itt nem kell méretkorlátot megadni, és valszeg biztos belefér. Kivéve persze az azonosítószámot tartalmazó mezőt, ahol int típust adtam meg. Persze a dátumnál lehet, hogy DATE típust kellett volna megadni, stb., de ott valszeg figyelni kellett volna a formátumra, sajna nem volt időm utánanézni. Csak gondoltam hátha van valami javaslatod az egyes mezőtípusokra ebben a konkrét esetben.

(#3629): "A másik, hogy ha nem igényelsz (pénzért) egy hitelesített cert-et, akkor inkább csak bosszantó lesz az egész a felhasználónak."
Tanúsíthatom, egyes BME-s oldalaknál rohadt idegesítő a nem hitelesített tanúsítvány meg a https-es forma, statikus tartalmaknál (órarendek, tárgyi adatlapok, stb.) nem is értem, minek ragaszkodnak annyira hozzá...
(meg ez is egy példa, ahol mondjuk változó a tartalom, de nem értem, miért muszáj hozzá https)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(meg