- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valóban rosszul tettem fel a kérdést, nyilván számít, hogy milyen típus. Egyelőre mindegyik mezőnek TEXT típust adtam meg, itt nem kell méretkorlátot megadni, és valszeg biztos belefér. Kivéve persze az azonosítószámot tartalmazó mezőt, ahol int típust adtam meg. Persze a dátumnál lehet, hogy DATE típust kellett volna megadni, stb., de ott valszeg figyelni kellett volna a formátumra, sajna nem volt időm utánanézni. Csak gondoltam hátha van valami javaslatod az egyes mezőtípusokra ebben a konkrét esetben.
(#3629): "A másik, hogy ha nem igényelsz (pénzért) egy hitelesített cert-et, akkor inkább csak bosszantó lesz az egész a felhasználónak."
Tanúsíthatom, egyes BME-s oldalaknál rohadt idegesítő a nem hitelesített tanúsítvány meg a https-es forma, statikus tartalmaknál (órarendek, tárgyi adatlapok, stb.) nem is értem, minek ragaszkodnak annyira hozzá...(meg ez is egy példa, ahol mondjuk változó a tartalom, de nem értem, miért muszáj hozzá https)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest