Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kérdésem még pluszban ezzel kapcsolatban:
az egyes adatmezőknél számít bármit is az, hogy milyen típust határozok meg: VARCHAR, TEXT, stb.?
A select count(*) as cnt résznél az "as cnt" csak annyit jelent, hogy a lehívás után cnt-ként hivatkozhatok rá?
Nemsokára el tudok kezdeni foglalkozni a dologgal, ezért érdekelne. Köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, ez alapján már meg tudom csinálni!
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!(#3597) 1ed: neked is many thanx, hogy megnézted!
Majd holnap még jelzek a próbálkozásaimról, most már a holnapi mérés laborra kell tanulnom.
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a segítséget!
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani.