- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
KÖSZÖNÖM! MEGY! (A finomítás ráér később, meg a szebb kivitel is. A lényeg, az alapot tudja!) KÖSZÖNÖM!
Viszont azzal még mindig bajom van, hogy "CSAK, mert annak ilyenkor így kell kinéznie...." De miért? Szerintem az INPUT egy olyan több típust is felvehető objektum, mely megadása és felprogramozása szükséges a feladathoz. A gondom csak az, hogy sehol nem találtam olyan leírást, hogy FILE esetén az objektum megadása: <form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">. Példaprogramot sem találtam mely pici, a HTML és php részt egyaránt magyarázattal tartalmazná. Mindenhol csak részletek vannak, a HTML-nél a HTML, a php esetén a php rész. Megpróbálok egy picit összedobni, kirakni ide példának.
KÖSZÖNÖM, megy! (táncolós figura!)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest