Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
KÖSZÖNÖM! MEGY! (A finomítás ráér később, meg a szebb kivitel is. A lényeg, az alapot tudja!) KÖSZÖNÖM!
Viszont azzal még mindig bajom van, hogy "CSAK, mert annak ilyenkor így kell kinéznie...." De miért? Szerintem az INPUT egy olyan több típust is felvehető objektum, mely megadása és felprogramozása szükséges a feladathoz. A gondom csak az, hogy sehol nem találtam olyan leírást, hogy FILE esetén az objektum megadása: <form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">. Példaprogramot sem találtam mely pici, a HTML és php részt egyaránt magyarázattal tartalmazná. Mindenhol csak részletek vannak, a HTML-nél a HTML, a php esetén a php rész. Megpróbálok egy picit összedobni, kirakni ide példának.
KÖSZÖNÖM, megy! (táncolós figura!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Logitech z5500 5.1
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)