Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Már csak pár apróbb simítás kell (köztük az RClone is, ami azért nem lesz olyan hamar meg), aztán költözök szolgáltatóhoz. Ott lesz cron is majd.
Köszönöm a megerősítést, hogy a backup rész így akkor rendben lesz.
Az alatt mit értettek, hogy sok a 8 MB? 54 MB-ról tömörítette a ZipArchive (ezt találtam, ami egyből működött). Biztos van kapcsolója is, hogy hatékonyabb legyen a tömörítés, de éjfél környékén fejeztem be, első változat, nem tudom, mi lenne a "jó fájlméret".
Vagy más miatt mondjátok?Azt tervezem, hogy napi pár alkalommal futtatom ezt a backup szkriptet, ami backupol, tömörít, aztán feltölt (felhőbe). És mivel így tömörítéssel csak ilyen minimális méretekkel kell számolnom, nyugodtan megcsinálhatom úgy, hogy meghagyok akár 1 hétnyi backupot is, és mindig csak a legrégebbit törlöm (a megfelelő ellenőrzések után).
Ha mondjuk 2 óránként fut (csak példa), akkor az napi 12 backup, heti 84 fájlt kell tárolnom - persze egyre nagyobbakat, de bőven van helyem.
Vagy mi az ajánlásotok ezzel kapcsolatban?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest