Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Így végig olvasva mindenkiét nekem a Symfony kifejezetten tetszett, ha valaki követi benne a Symfony ajánlásokat akkor gyors és jól struktúrált tud lenni. Persze még soha nem láttam ilyet.

Codeigniter egy hulladék szerintem. Hiányzott belőle a DI Container és sok olyan tool amik alap dolognak számítanak.
Laravel volt az eddigi legjobb amivel foglalkoztam, de azzal csak érintőlegesen. Nekem kifejezetten tetszett, hogy minden tiszta szép megoldást tudtak adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest