Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ahogy elnézem, ez a PHPMailer nem lett szebb az idők folyamán.
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sajnos nem jöttünk rá mi lehet az ok. Ráment két napunk, viszont nincs ilyenre idő egy olyan környezetben, ahol napi szinten 30-40 beszállító/exportőr rohangál ki s be a kapun, nem beszélve a kooperációs és egyéb munkákat végző partnerekről. Letettünk róla és választottuk a könnyebb utat. Ami azért nem jelenti azt, hogy ha végzek, akkor ne néznék még utána (ugyanis az eredeti oldal is működik még).
Nézegettem a phpmailer-t, mert láttam, hogy mások is szenvedtek már vele. Szerintem az lesz a befutó...
Biztosan akad még azzal kapcsolatban is kérdésem, bár egy hazai blog és leírás is készült hozzá, igyekszem majd abból megélni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő