- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16422 üzenetére
"Semmi extra, szívből jött.
Néha unalmas, hogy mindenki lehúzza a php-t, holott a legtöbb weblap ez fut. Vannak hibái, de nem szabad elfelejteni, hogy folyamatosan fejlesztik."
Ja értem, tehát szerinted egy szakmai véleményre személyeskedéssel válaszolni pont jó reakció...De örülök, ha ezzel hozzájárulhattam a boldogságodhoz.
Az nem túl erős érv a nyelv jósága mellett, hogy a weboldalak nagy része PHP-ben íródott. Minden jöttment hostingcég is kínál PHP-futtatási lehetőséget olcsón vagy akár ingyen (egy domainnévért cserébe, bár ASP.NET-nél is vannak akár ingyenes lehetőségek, persze korlátokkal), a PHP ingyenes, open source, relatíve könnyű nekiesni a fejlesztésnek a segítségével, a felkapottsága további népszerűséget generált, PHP-fejlesztőből pedig iszonyat sok van, csak a mennyiség ugye nem mindig minőség. Természetesen sok előnye van a PHP-nek, pl. pont a népszerűségéből következő nagyon komoly támogatottsága. Viszont a gyengén típusossága és a nyelv helyenkénti koncepcionális hibái hátrányosak és idegesítőek tudnak lenni. Tudod, hogy én is fejlesztgetek benne, de ettől még látom a hibáit (és szerintem semmiben nem jó az elvakultság). Ja, de tudom, most akkor az erre a szerinted jó reakció, hogy húzzak el, nem fogsz hiányolni. -
fordfairlane
veterán
válasz
Speeedfire #16422 üzenetére
idén is a BME keretein belül. Nem az OE-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest