- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Sk8erPeter #16262 üzenetére
Bocsi, csak telefonról írtam.
Az a baj hogy van ez a memcache üzenőfal amiben segítettél.
Volt szó róla hogy vannak smiley-ek amit meg akarok jeleníteni, de erre van egy függvény-em ami kiválogatja hogy mi engedélyezett, tehát nincs minden engedélyezve pont ezért mert valaki beírja hogy <script> alert ....Gondolom ismerős ...
Az a baj hogy ha a foreach-on belül teszem rá a formázás fgv-t tehát format_comment($text)
akkor nagyot terhel mert soronként fut le, de nekem globálisan kellene.
Na most, ha a memcache->get("uzenofal")-ra ráteszem ezt akkor az a baj hogy nem ír ki egy üzenetet sem, de van bent egy count és írja hogy van 102 üzi, na most próbaképpen rátettem a memcache get-re egy htmlspecialchars-t úgy már az üzenetek számát sem írta ki ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged