Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
Ez engem például rettentően zavar. Arra viszont volt már több példa, hogy visszajött egy projekt néhány hónap után, mert olyan terhelést produkált az ez idő alatt felhízott adatbázisával, hogy a hosting szolgáltató egyszerűen lekapcsolta az oldalt. Ilyenkor aztán lehet fejvesztve kapkodni hogy mit is kellene módosítani rajta. -
fordfairlane
veterán
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.
Nekem is ez a tapasztalatom, szinte soha nem a PHP az oka a lassú végrehajtásnak. Majdnem mindig az I/O a szűk keresztmetszet, jellemzően az adatbázis kezelése.
-
lordjancso
senior tag
a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi
De ha te tudod, hogy az az optimális megoldás, alapból azt használod nem? Legalább is feltételezem.
Tehát ilyen esetben ez nem plusz igény, hanem csak a saját tudásod leginkább szakszerű felhasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoLTE/VoWiFi
- Arc Raiders
- AliExpress tapasztalatok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest