- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
CSorBA #12796 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem 1-1 fájllal tesztelte ezeket (nem olvastam végig a hozzászólását). A nagyobb különbség akkor jön elő, ha pl. a class loader-ben _once van használva, és az adott kérés kiszolgálásához szükség van 100 osztály betöltésére; egészen biztos vagyok benne, hogy hashmap van használva a nyilvántartáshoz, hogy mi töltődött be, valószínűleg gyors is a hash, csak épp emiatt lesz egy csomó ütközés, ami egy adott elem betöltésének visszakövetését jól lelassítja.
Az, hogy most mennyivel lassabb, észrevehető-e egyáltalán, hasonló kérdés ahhoz, mint mikor egyszer megkérdezték, hogy PHP-val történő képmanipuláció után azonnal engedje el az erőforrásokat, vagy majd a PHP kitakarít maga után a script végén. Minden byte memória számít, mint ahogyan minden processzoridő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest