Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
CSorBA #12796 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem 1-1 fájllal tesztelte ezeket (nem olvastam végig a hozzászólását). A nagyobb különbség akkor jön elő, ha pl. a class loader-ben _once van használva, és az adott kérés kiszolgálásához szükség van 100 osztály betöltésére; egészen biztos vagyok benne, hogy hashmap van használva a nyilvántartáshoz, hogy mi töltődött be, valószínűleg gyors is a hash, csak épp emiatt lesz egy csomó ütközés, ami egy adott elem betöltésének visszakövetését jól lelassítja.
Az, hogy most mennyivel lassabb, észrevehető-e egyáltalán, hasonló kérdés ahhoz, mint mikor egyszer megkérdezték, hogy PHP-val történő képmanipuláció után azonnal engedje el az erőforrásokat, vagy majd a PHP kitakarít maga után a script végén. Minden byte memória számít, mint ahogyan minden processzoridő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest