Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
papa019
üzenetére
Lehet, sőt, általában ilyen megoldást szoktak használni a korábbi hozzászólásomban leírt problémák miatt. Csak ugye egy ilyen .gif funkcionálisan ekvivalens azzal, ha kiírta volna, hogy "kérjük várjon", az eredeti kérdésben meg valamiféle valós adatokból dolgozó progress bar szerepelt.
(#10299) Athlon64+
Ez jó találat, viszont kizárólag file feltöltésre működik. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019
üzenetére
Dehogynem, teljesen jó az elképzelésed. Alapvetően ez az általános (jó) megoldás, meg esetleg egy felirat, hogy az adatfeldolgozás folyamatban van, várjon a júzer.
===
(#10293) Soak : nem tudom, ez a qTip2 hogy van megoldva, még nem használtam, de jQuery UI Dialognál nem okoz semmilyen gondot, ha a jQuery UI Dialognak átadott DOM-elem display:none-ra van állítva. Megoldja magának az átalakítást dialógusformára (nyilván a qTip is, csak az nem tudom, hogy), és a display tulajdonság váltogatását is kezeli, alapvetően pont inline-elemeket tudsz megjeleníteni a dialógusablakban, ettől is kényelmes az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi