- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Bocs, de nem értem. Nem arról van szó, hogy a keretrendszer valamit megcsinál helyettem, mert mi van akkor, ha nem csinálja meg, másrészt a futási idő szintén érthetetlen érvelés. Egyébként is a keretrendszer használhat singletont, én nem?
Van egy erőforrás, amiből egy van. Fájlrendszer, adatbázis kapcsolat, socket egy kiszolgáló felé, whatever. Ezt a valamit be akarod burkolni egy osztállyal. A Singleton egy "creational pattern", ami az egyszeri példányosítási funkciót belezárja az objektumba, tehát az alkalmazásnak nem kell ügyelnie, hogy ne hozzon létre fölöslegesen új példányt, ha futás során több heylen is hozzá akar férni ehhez az objektumhoz. Egy singleton objektum ugyanolyan kutyaközönséges objektumnak néz ki a guest kód számára, mint a példányosított. Miért baj ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest