Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bazsi44 #9954 üzenetére
Igazából nem értem a kérdést. Van már egy nike menüpontod, az megnyit egy oldalt, azon az oldalon kell megjeleníteni ezt az adatbázisból lekért tartalmat.
Amúgy ez most csak egy ujjgyakorlat? Csak próbálgatod? Ha éles webshopot szeretnél, akkor azt ne Te írd meg, használj kész alkalmazásokat (lásd biztonság és egyebek). Ha csak gyakorolsz és tesztelsz, akkor nem szóltam egy szót sem, bár én a helyedben nem pont webshoppal kezdeném a gyakorlást, mert az túl komplex lehet, hanem mondjuk formok feldolgozásával, adatbázisba feltöltésével, az oda felvitt adatok megjelenítésével, sessionökkel, biztonsági kérdésekkel, stb.
Persze ez csak magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest