Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ja, most értettem meg, hogy ezek szerint tulajdonképpen lesz@rod, hogy még egyszer bekerül, még ha ugyanaz a felhasználó nézi is meg...
Mivel pont Te írtad le, hogy az fog történni, hogy session megszűnése után már újabb látogatónak számít... ("Ha kilép a böngészőből és 20 perc múlva megint felmegy akkor az már még 1, még ha az ip ugyan az is.") Azt hittem, pont azt szeretnéd, hogy ez ne így történjen, legalábbis így volt értelmezhető, amit írtál..."Nem akarok több 100 táblát egy sima statisztika miatt."
Nem igazán látom be, miért lenne szükség többszáz táblára emiatt?
Igazából több táblára sincs feltétlenül szükség.
Vagy ez költői túlzás akart lenni?
A többszáz bejegyzés még stimmel, de ki a francot érdekel, ha többszáz sor van egy adatbázisban, rég rossz lenne, ha nem lehetne könnyen és gyorsan kezelhető... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mivel pont Te írtad le, hogy az fog történni, hogy session megszűnése után már újabb látogatónak számít... ("Ha kilép a böngészőből és 20 perc múlva megint felmegy akkor az már még 1, még ha az ip ugyan az is.") Azt hittem, pont azt szeretnéd, hogy ez ne így történjen, legalábbis így volt értelmezhető, amit írtál...