- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi a választ.
Igen, épp a bottleneck-eket szeretném megragadni, és felmerült bennem, hogy esetleg az Apache-csal ilyen módon való regexpes szarakodás esetleg lassíthatja az oldalbetöltést, mert tárhelyen szándékosan elhelyeztem egy időméregetőt, először az elején hívom meg a fv.-t, majd a kiíratások legvégén megint, és az eredményét kiírom, és van, hogy többet várok, mint a kiírt eredmény (a script maga jó), ami mondjuk következhet abból is, hogy valamiért lassan reagál a szerver a kérésre, vagy f#ngom sincs.
Amúgy itt az időméregető:
<?php//Oldal generálási idejének számolásához ( http://weblabor.hu/cikkek/idezojelek )
function getmicrotime() {
list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
return ((float) $usec + (float) $sec);
}
$time_start = getmicrotime();
/// blablabla, vizsgálgatás, kiíratás, stb.
// oldal legvégén:
$time_end = round( getmicrotime() - $time_start , 5 ) ;
echo '<small>|| Oldalgenerálás: '.$time_end.' s ||</small>';
///... HTML-kód befejezése (pl. </body></html>)"A RewriteRule-ok alapból így működnek. Fentről lefele halad a .htaccess fileban egészen addig, amíg talál egy megfelelő sort, ami alapján átírja az url-t"
Sejtettem, csak még sajnos a gyakorlatban nem volt időm megtapasztalni, hogy is van ez, addig azért kérdeztem, hátha van valakinek erről már tapasztalata korábbról, mert egyelőre azt sem tudom, hogy olyan feltétel esetén, ami stimmel, megáll-e egyáltalán a vizsgálat. (Szerk.: valszeg erre való az [L] flag használata. Itt egész jó lista van a flagekről: [link]. Meg egy igen alapos leírás a mod_rewrite-ról, aminek mondjuk tisztában vagyok az alapjaival, csak ezt a többes feltételt nem próbálgattam.)
Mindjárt megpróbálok utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest