Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi a választ.
Igen, épp a bottleneck-eket szeretném megragadni, és felmerült bennem, hogy esetleg az Apache-csal ilyen módon való regexpes szarakodás esetleg lassíthatja az oldalbetöltést, mert tárhelyen szándékosan elhelyeztem egy időméregetőt, először az elején hívom meg a fv.-t, majd a kiíratások legvégén megint, és az eredményét kiírom, és van, hogy többet várok, mint a kiírt eredmény (a script maga jó), ami mondjuk következhet abból is, hogy valamiért lassan reagál a szerver a kérésre, vagy f#ngom sincs.Amúgy itt az időméregető:
<?php//Oldal generálási idejének számolásához ( http://weblabor.hu/cikkek/idezojelek )
function getmicrotime() {
list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
return ((float) $usec + (float) $sec);
}
$time_start = getmicrotime();
/// blablabla, vizsgálgatás, kiíratás, stb.
// oldal legvégén:
$time_end = round( getmicrotime() - $time_start , 5 ) ;
echo '<small>|| Oldalgenerálás: '.$time_end.' s ||</small>';
///... HTML-kód befejezése (pl. </body></html>)"A RewriteRule-ok alapból így működnek. Fentről lefele halad a .htaccess fileban egészen addig, amíg talál egy megfelelő sort, ami alapján átírja az url-t"
Sejtettem, csak még sajnos a gyakorlatban nem volt időm megtapasztalni, hogy is van ez, addig azért kérdeztem, hátha van valakinek erről már tapasztalata korábbról, mert egyelőre azt sem tudom, hogy olyan feltétel esetén, ami stimmel, megáll-e egyáltalán a vizsgálat. (Szerk.: valszeg erre való az [L] flag használata. Itt egész jó lista van a flagekről: [link]. Meg egy igen alapos leírás a mod_rewrite-ról, aminek mondjuk tisztában vagyok az alapjaival, csak ezt a többes feltételt nem próbálgattam.)
Mindjárt megpróbálok utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest