Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi a választ.
Igen, épp a bottleneck-eket szeretném megragadni, és felmerült bennem, hogy esetleg az Apache-csal ilyen módon való regexpes szarakodás esetleg lassíthatja az oldalbetöltést, mert tárhelyen szándékosan elhelyeztem egy időméregetőt, először az elején hívom meg a fv.-t, majd a kiíratások legvégén megint, és az eredményét kiírom, és van, hogy többet várok, mint a kiírt eredmény (a script maga jó), ami mondjuk következhet abból is, hogy valamiért lassan reagál a szerver a kérésre, vagy f#ngom sincs.
Amúgy itt az időméregető:
<?php//Oldal generálási idejének számolásához ( http://weblabor.hu/cikkek/idezojelek )
function getmicrotime() {
list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
return ((float) $usec + (float) $sec);
}
$time_start = getmicrotime();
/// blablabla, vizsgálgatás, kiíratás, stb.
// oldal legvégén:
$time_end = round( getmicrotime() - $time_start , 5 ) ;
echo '<small>|| Oldalgenerálás: '.$time_end.' s ||</small>';
///... HTML-kód befejezése (pl. </body></html>)"A RewriteRule-ok alapból így működnek. Fentről lefele halad a .htaccess fileban egészen addig, amíg talál egy megfelelő sort, ami alapján átírja az url-t"
Sejtettem, csak még sajnos a gyakorlatban nem volt időm megtapasztalni, hogy is van ez, addig azért kérdeztem, hátha van valakinek erről már tapasztalata korábbról, mert egyelőre azt sem tudom, hogy olyan feltétel esetén, ami stimmel, megáll-e egyáltalán a vizsgálat. (Szerk.: valszeg erre való az [L] flag használata. Itt egész jó lista van a flagekről: [link]. Meg egy igen alapos leírás a mod_rewrite-ról, aminek mondjuk tisztában vagyok az alapjaival, csak ezt a többes feltételt nem próbálgattam.)
Mindjárt megpróbálok utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elfelejtettem a film címét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi