Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Hát az aáll a legközelebb az igazsághoz hogy nem, már nem megy semmi.
Évekkel ezelőtt talán ment de már semmire nem emléxem se html-ből se phpból javat meg sosem tudtam csak annyira amennyira Java1-ből meg kellett tanulni (konzolos parancsok)...
Meg mendomom őszintén azt hittem ,hogy ez tényleg párperces ujjgyakorlat annak aki ért hozzá és sajnos idő hiányában nem nagyon szeretnék elszenvedni vele kb 1 napot mire kiollózom google-el a példa php-kből, javaszkriptekből a nekem megfelelő sorokat. (már 2*2 órát szenvedtem vele, de semeddig sem jutottam
)
Szóval kérem szépen ha valaki ''megszán'' egy kicsit, kérem, hogy komplett
segítségben részesítsen! Igazából az sem számít, hogy php-ből vagy JS-ből van az az oldal megnyitva, vagy átirányítva a lényeg hogy menjen, az sem zavar, hogy megfogja a böngésző mint popup, majd letiltom erre az oldalra a lényeg hogy menjen!
Mégegyszer nagyon köszönöm az eddigieket is, a továbbiakat pedig előre is!
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- S22 Ultra 512/12
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)