Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Hát az aáll a legközelebb az igazsághoz hogy nem, már nem megy semmi.
Évekkel ezelőtt talán ment de már semmire nem emléxem se html-ből se phpból javat meg sosem tudtam csak annyira amennyira Java1-ből meg kellett tanulni (konzolos parancsok)...
Meg mendomom őszintén azt hittem ,hogy ez tényleg párperces ujjgyakorlat annak aki ért hozzá és sajnos idő hiányában nem nagyon szeretnék elszenvedni vele kb 1 napot mire kiollózom google-el a példa php-kből, javaszkriptekből a nekem megfelelő sorokat. (már 2*2 órát szenvedtem vele, de semeddig sem jutottam
)
Szóval kérem szépen ha valaki ''megszán'' egy kicsit, kérem, hogy komplett
segítségben részesítsen! Igazából az sem számít, hogy php-ből vagy JS-ből van az az oldal megnyitva, vagy átirányítva a lényeg hogy menjen, az sem zavar, hogy megfogja a böngésző mint popup, majd letiltom erre az oldalra a lényeg hogy menjen!
Mégegyszer nagyon köszönöm az eddigieket is, a továbbiakat pedig előre is!
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)