Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Yettel topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ezt tudom, csak érdeklődtem, mert a legtöbb tárhely-szolgáltató biztosít MySQL-hozzáférést, ezért én eddig nem éreztem szükségét az SQLite-nak.
Mik a pro/contra érvek az SQLite mellett/ellen?
Eddig csak annyi érvet tudnék mellette felsorakoztatni, hogy talán épp amiatt, hogy lokálisan tárolódnak az adattáblák, ezért kisebb hálózati forgalmat generál, ezáltal gyorsabb lehet. De tudtommal nagyobb forgalmat már nem képes lebonyolítani. Többek közt azért, mert egyszerre csak egy felhasználó írhatja az adatbázist.
Biztonsági és egyéb szempontok?Pl. egy honlap esetén milyen esetben lehet jobban hasznát venni az SQLite-nak, mint a MySQL-nek, ha feltételezzük, hogy utóbbi szolgáltatás is hiánytalanul rendelkezésre áll?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban! Az ár /DB értendő!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest