- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Szintén semmi. Viszont megtaláltam a hiba okát azt hiszem. Az alábbi dolgok történtek.
- Szerettem volna kinyerni a winuser nevét. Mivel ez php-ben lehetetlen és javascripttel sem működött activex control hiánya miatt (feltepelíteni meg nem lehetett), találtam egy megoldást. Ez a megoldás imitálja a felhasználó belépését phpben, így mégiscsak megvan a neve
- Innen kezdődtek a bajok. A fenti módszer neve NTLM autentikáció. Minden szép és jó volt. Módosítottam a honlapot az új és egyszerű módszer alapján.
- Ezután egyetlen űrlap se működött. Bárhol, ahol post van, ez után nem hajlandó működni, mert az ntlm anonimusz bejelentkezést hajt végre, és a html úgy működik, hogy ha egy anonimuszos lapról adatot küldesz posttal egy űrlapnak, akkor semmi sem fog továbbítódni. Ha gettel továbbítot, minden esetben működni fog, de valószínű nem örülne senki, ha a jelszava titkosítás nélkül ráadásul az url címben továbbítódna
- De mire erre rájöttem, hogy ez volt a baj... egy egész napom ráment. Mindenesetre mégiscsak egy másik megoldást kellett találnom. Kicsit bonyolultabb, de szintén célravezető, és emelett működik a postos űrlap is.Azért köszönöm mindenkinek a tippeket.
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest