Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy a PHP ne akadjon fel minden "formaságon"?
pl.:if ($_GET['text']==van){
echo ('Van szöveg');}
else{
echo ('Nincsszöveg');}Ez két dolog miatt sem tetszik neki:
1: ha csak simán text.php ként hivatkozom rá akkor ugye a $_GET['text'] nincs definiálva
2: ha text.php?text=van ként hivatkozom rá akkor a $_GET['text'] értéke string ami nem van hanem "van".
Ezek a gondok 5.2.9-2 php +apache párossal nem voltak, most szintén 5.2.9-2-es php-t használok IIS-sel. A php-t most nem a saját installere, hanema microsoft web platform installer rakta fel (szerintem az nem állított be valamit). Nézegettem a php.ini-t denem találtam olyan opciót ami erre vonatkozik. Tudom, hogy meg lehetne taqnulni az "xphp"-t, de a weblap motorok sem mennek így.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest