- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
totál off lesz, elnézést, de nem találtam megfelelő topikot erre
a következő a problémám: a vps-ünkön mongodb-t használunk, napi mentés mongodumppal történik, az a jelenség, hogy mongodump idő múlva beszorul (jam), egyre kevesebb adatot ment és a végén áll az egész szerver (nem fagy le, az admin felület szerint online) de konkrétan SSH-n keresztül sem tudok fellépni rá). azt olvastam, hogy a mongodump kicsi adatbázisokra alakalmas, de nagyobbakra, amikor több gigás bson fileokat generál, hajlamos erre ha megtellik a memória (bár 16 giga memória van és a legnagyobb kollekció mérete sem több 3,5 gigánál). mi lehet a megoldás? a --quiet pl? vagy milyen alternetív megoldás létezik a mongodump helyett, de olyan amivel nem kell leállítanom a mongodb futását.
(mongoban annyira nem vagyok otthon sem szerver üzemeltetésben, szóval bocs ha idióta volt a kérdés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest