- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Régen jártam már erre, és most belefutottam egy problémába. Adott egy személy helyfoglalási táblázat.Elég fapadosan csináltam meg anno.
A kérelmező leadja, hogy ki mellet szeretne ülni és ki mellet nemkb mint az iskolában, kivel akar együtt ülni a padban. Ezek az asztalok 4 fősek kérelmező +3 span. Már meg van a lista, ezt szeretném most csoportosítani. Ki szeretném szedni ki azok a 4-es csoportok. Sajnos mikor rögzítettem akkor ezt a fajta szűrést nem tettem bele.Tehát van olyan, hogy egy kérelmező a másik 3 barátjánál ugyan úgy szerepel. Illetve szeretném szűrni, hogy kivel nem szeretnének együtt lenni. Több sor van így az adatbázisban mint kellene. Ezt a fajta szűrést hogy tudom meg csinálni PHP +MySQL kombóval. Valaki nálam jártasabb tudna mutatni egy váz példát ami alapján megtudom csinálni saját magamnak.?Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest