- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
Halihó!
Régebben (tizenéve) programoztam C-ben, ilyen újrakezdő szinten vagyok, vagyis majdnem sehol.
Szívesen utánaolvasok mindennek lelkesen, a kezdő löketre lenne szükségem, hol kezdjem? Php-t nem használtam.Amit létre akarok hozni. Egy céges belső hálón egy egyszerű honlap, ahova a felhasználók (kb 10 fő) belépnek és két táblázatot feltöltenek statisztikai adatokkal. A táblázatnak sor és oszlopfejléce van, illetve 4 adatos oszlopa és kb 200 sora. Az adatok sima egész számok.
Ezt minden nap egyszer, tehát szükséges, hogy naponta elmentse egy fájlba, táblába az adatokat, hogy visszakereshető legyen, hogy mi volt pl. idén március 20-án.
Egyszerű kódot szeretnék létrehozni, gyorsat, kis erőforrás igényűt.
Googleban milyen keresőszavakat használjak, mely honlapokon találok példa kódokat? Mivel kezdjem?
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest