Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg teljesen felesleges a perjel a végére. Mégpedig azért, mert ha van a végén, akkor az azt az érzetet kelti, hogy annak az oldalnak vannak még további aloldalai is (például nemcsak example.com/about/ van, hanem example.com/about/foo is). Persze ha így van, akkor még oké, de egyébként szebb úgy, hogy egy útvonal be van fejezve. Ez amúgy is az általánosan bevett szokás, nem igazán látni olyan nagyobb site-ot, ahol oda lenne erőltetve még egy perjel is az URL végére, akkor is, ha a felhasználó azt eredetileg nem adta meg.
(#16593) CSorBA:
Dehogyis, rájöttem, hogy inkább nem szívatom magam. Van, amikor és akinek megéri, és van, amikor egyszerűen hatástalan, úgyhogy csak a saját időmet szúrom el vele. (Mondjuk végül is szigorúan véve simán az önzetlen segítségnyújtás amúgy is saját időm elszúrása.
)(#16602) DNReNTi:
Szerintem megérdemelne összefoglalót, de a nyelv alapvető dolgainak összeszedése annyira hosszú lenne, hogy nem hiszem, hogy beleférne egy összefoglalóba, így lehet, hogy inkább valami jó linkgyűjteményt kellene első körben belerakni. Még mielőtt megkérdeznéd, nekem nincs időm ilyesmire, úgyhogy skippelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)