- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Annyi kérdésem van, nem is biztos, hogy jó topicban járok.
Röviden: regisztrátor- és tárhelyváltás miatt a mail() függvényeim nem működnek. A Netmaskhoz költöztem át, ha ez segít konkretizálni a problémát.
PHP-ből sajnos nem vagyok egy Bill Gates, a pár soros kódot, ami a régi tárhelyen működött, egy itteni lelkes fórumozó írta. Elküldés előtt ugyebár ellenőrzi, hogy minden oké-e. Na most az új helyen dob egy errort: Nem elérhető a PHPMailer osztály! Ez a kódrészlet a felelős érte:function send_email( $to, $toName, $from, $fromName, $subject, $message ) {
$phpmailer_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/../phpmailer/class.phpmailer.php';
if(!file_exists($phpmailer_path)){
throw new Exception('Nem elérhető a PHPMailer osztály!');Az előző tárhelyemről még leszedtem három fájlt: class.phpmailer.php, class.pop3.php, class.smtp.php. Ezeket a megfelelő könyvtárba pakoltam, de így másfajta errort dob valamelyik fájl valahányadik sorában, én pedig nem vagyok róla meggyőződve, hogy jó úton indultam el. Kicsit gyanús, hogy nem nekem kéne a levélküldő fájlokat összemókuskodni az internetről.
Szóval egy sima PHP-s levélküldéshez tényleg kell ekkora cirkusz, vagy valamit alapból rosszul csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest