- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Annyi kérdésem van, nem is biztos, hogy jó topicban járok.
Röviden: regisztrátor- és tárhelyváltás miatt a mail() függvényeim nem működnek. A Netmaskhoz költöztem át, ha ez segít konkretizálni a problémát.
PHP-ből sajnos nem vagyok egy Bill Gates, a pár soros kódot, ami a régi tárhelyen működött, egy itteni lelkes fórumozó írta. Elküldés előtt ugyebár ellenőrzi, hogy minden oké-e. Na most az új helyen dob egy errort: Nem elérhető a PHPMailer osztály! Ez a kódrészlet a felelős érte:function send_email( $to, $toName, $from, $fromName, $subject, $message ) {
$phpmailer_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/../phpmailer/class.phpmailer.php';
if(!file_exists($phpmailer_path)){
throw new Exception('Nem elérhető a PHPMailer osztály!');Az előző tárhelyemről még leszedtem három fájlt: class.phpmailer.php, class.pop3.php, class.smtp.php. Ezeket a megfelelő könyvtárba pakoltam, de így másfajta errort dob valamelyik fájl valahányadik sorában, én pedig nem vagyok róla meggyőződve, hogy jó úton indultam el. Kicsit gyanús, hogy nem nekem kéne a levélküldő fájlokat összemókuskodni az internetről.
Szóval egy sima PHP-s levélküldéshez tényleg kell ekkora cirkusz, vagy valamit alapból rosszul csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest