- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Óriáskészülék, kis akksival
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A lényeg akkor is marad, nem feltétlenül kell csillagászati összegeket költened, hogy fusson az Apple által fejlesztett operációs rendszer."
Kezd fárasztó lenni.Pont ezért magyaráztam el neked a különbségeket a Mac-gép és a Mac OS között.
Mivel te elkezdtél külön az operációs rendszerről beszélni. Hogy jött ide? Arról volt szó, hogy egy átlagos Mac-gép (NEM OS!!
) igencsak drága.
No offense, de simán csak kötözködtél.
Részemről én is befejeztem, kezd uncsi lenni az egész téma, igazából abból indult ki a dolog, hogy Trisztán azt állította, hogy a NetBeans egy lassú hányadék fos (ehhez az állításához csatlakoztak páran, azt a részét én is elismertem, hogy kajálja az erőforrásokat), míg a Mac a király, én meg próbáltam rávilágítani, hogy talán egy kicsit szűk látókörűen állt a kérdéshez, és lehet, hogy valami az ő figyelmét kerülte el, még konkrét javaslatokkal is álltam elő (igaz, nem neki válaszolva), amivel a NetBeans erőforrás-igényét le lehet faragni, nehogy már én legyek emiatt a k×csög.
(#14485) tPedro_ :
Igen, az lesz az!Viszont ott már nem PHP programozás lesz a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest