Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #14393 üzenetére
Akkor tudnám megmondani, mennyivel tud többet, ha ismerném a "beépített" megoldást.
Amikor SOAP-os kommunikációról volt szó egy feladatnál, akkor eleve a NuSOAP-pal kezdtem neki, mert több helyen azt láttam, hogy ajánlják (nem pedig a beépítettet). Egyébként közel sem mondanám olyan hú de jónak a NuSOAP-ot sem, legalábbis amikor én használtam, akkor valami botrányosan gyér volt a dokumentációja, a kódját kellett böngésznem és értelmeznem ahhoz, hogy rájöjjek néhány komplexebb dolog működésére (meg a kódban látható kommenteket olvasgattam), mondjuk volt ott mindenféle típus, egy C#-os kliensalkalmazásnak akartam szolgáltatni adatokat PHP-alapú WSDL-generálással (szóval az Apache-webszerver PHP-val volt a SOAP-szerver is). Ez úgy másfél-két éve volt, hogy azóta milyen a doksi, meg egyebek, fogalmam sincs."Főleg, hogy sokan visítanak, ha több hsz-t ír valaki. Holott az lenne a normális, amikor külön vannak az adott hsz-re való reagálások."
Pontosan. Engem is cseszegetett már modi emiatt, de engem nem érdekel, nem fogom ezért egybehányni a több embernek szánt hsz.-eket. Volt erről beszélgetés a házigazdák által is követett "Javítsuk a Prohardvert!"-topicban is, ott is kifejtettem az álláspontomat, többek közt azt, hogy az alapelvek pont azt mondják ki, hogy:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
Kiemelés tőlem, ebből látható, hogy a moderátorok önkényesen sokszor az alapelvekkel ellentétesen cseszegetik a júzereket.Mivel ebből az következik, hogy az alapelvek szerint is az a követendő, hogy látható legyen minden hsz.-nél pontosan annak előzménye, és csak abban az esetben kell egyetlen hsz.-be sűríteni, amit írsz, amennyiben az csupán 1-2 szavas válasz.
Szóval nyugodtan írhatunk külön-külön mindenkinek az alapelvek szerint, őstag rang fölött pedig ugyan ne akarjon már senki se vádolni bárkit, hogy hsz.-eket akar gyűjteni.
Remélem, ezt egy moderátor is olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Le Mans Ultimate
- Hardverekkel indít a szeptember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest