Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Agyzsibbasztó kérdés még mindig képekkel kapcsolatban: Képek feltöltése megtörténik, egyszerre akár többé is vagy ugyanazt a képet többször is fel lehet tenni. (Névhez time() van csatolva, így nem lesz ismétlődés) A thumbnail készítés is működik egy másik mappába, hasonló névkezeléssel. Azt viszont nem tudom megoldani, hogy a megfelelő kép mellett, a megfelelő thumb jelenjen meg. Egy sectionban kéne megjelenjenek - ha ez számít. PHP file tree-t használok megjelenítéshez. Fájlneveket listázza kattinthatóan, csak mellé szeretném tenni valahogy a megfelelő thumbot is.
Támadt egy ötletem hozzá - txt fájlba egy szám kerül pl. 1, ezt kiolvasom egy változóba. A változó lesz a nem ismétlődő rész a fájlnévben - mind thumb, mind rendes méretű kép esetében -, ahányszor kell, növelem az értéket, majd visszaírom a fájlba mondjuk ötként. Csak azt nem tudom, ez akkor is jó lesz-e, ha nem zárom be az oldalt, csak újra a feltöltés gombra kattintok. Hogy vajon nem újra egytől kezdődik-e a véletlen rész a fájlnévben.
Ki fogom próbálni, de hátha valamelyikőtök okosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ki fogom próbálni, de hátha valamelyikőtök okosabb.