- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sk8erPeter még te javasoltad nekem, hogy a mysql_query() és hasonló dolgok helyett használjam inkább a PHP PDO objektumát. Megfogadtam a tanácsodat, és mostanság már csak azt használgatom, illetve gyakorolom a használatát, és lenne is vele kapcsolatban egy kérdésem:
Tegyük fel, hogy van egy adatbázis, benne egy táblám, és én abból tudom, hogy csak egy sort szeretnék kiválasztani, és hogy annyit is fogok kapni. És mondjuk egy sor egy értékét szeretném egy változóba menteni. Eddig így csináltam:
$query = $db->prepare("SELECT * FROM `users` WHERE `id` = :id");
$query->execute(array(":id" => $_GET["id"]));
$felh_nev;
foreach($query as $sor){
$felh_nev = $sor["username"];
}
Remélem értitek mire gondolok itt, ha tudatosan csak egy sort akarok kiválasztani egy táblából, akkor nekem így furának tűnik, hogy foreach -el ugyanúgy végig kell mennem az eredményem, nincs egy egyszerűbb megoldás, vagy ezt így kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest