- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Matt Zandstra: Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt
-
szasza_1
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Az UW-n megy. Kösz mégegyszer.
-
szasza_1
senior tag
Hmm. És akkor melyik szerver támogatja, ami ingyen tárhelyet biztosít? Meg a csomagban volt a php.exe. Azzal nem lehetne megcsinálni? (Nem értek hozzá, bocs ha hülyeséget kérdeztem)
-
szasza_1
senior tag
Éppen unalmamban olvasgattam (meg azért megtanulini is jó lenne) a PHP 24 óra alatt című könyvet.
Namármost nekem ahhoz pontosan mit is kéne csinálnom, hogy a www.nexus.hu/szasza_1/elso.php oldal mükődjön? Írt valamit a könyv, hogy a hu.php.net -ről szedjem le a csomagot, éls telepítsem fel. De hová? Azt a serverre kellene nem? Annyit megpróbáltam, hogy azt a hat MB-os csomagot föltöltöttem oda (www.nexus.hu/szasza_1). De így sem jó. A könyv is annyit ír, ha nem műkődne, akkor kérdezzem meg valamelyik forúmba.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest