- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
McLoudka
csendes tag
Hali!
Megkaptam a leveleket. Nagyon szépen köszönöm. Amint tudom elkezdem tanulmányozni és akkor majd megint jövök a hülye kérdéseimmel. :DD -
McLoudka
csendes tag
Hali!
Még nincs meg. Ha át tudnád küldeni nagyon megköszönném. Mail címem az infóban! -
McLoudka
csendes tag
Hali!
Raktam fel Web servert és php-t is. Meg is próbáltam beállítani, de egy két opciót nem találtam meg a php.net/manual/hu/ vezénylése alatt. Többnyire a web server beállításait nem.
Újabb kérdések:
1) Joysefke nem tudnád elküldeni? Időm az van bőven.
2) Up, hogy készítsek rendes kapcsolatot?
3) Az nem jelent e gondot hogy én egy háózat része vagyok és nem az én gépem a server.
4) Honnan tudom hogy megy e az Apache Win 98 alatt? Hol találom meg?
5) És azt hol tudom meg hogy a kettő össze van e lőve? ( A beállításokat elméletileg megcsináltam, csak mint mondottam nem találtam meg mindent, és olyan nem volt a menual-ban hogy ide írd ha nincs)
Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásokat, és annyit elárulok hogy nem vagyok teljesen kezdő, csak ebben a php témában, bár már ilyet is csináltam csak Linuxos gépen volt minden és ott be volt állítva minden.
Várom válaszaitokat. -
McLoudka
csendes tag
Hali!
Gondolom volt már ilyen topic, de nem találtam.
A problem: Szeretném megtanulni a PHP-t. Olvasgatom a php.net manual-ját, de akkor sem megy. Telepítettem fel egy apache web servert 1.3.20 és leszedtem a php 4.3.1 win32.zip file-t és megpróbáltam beállítani a config file-okat is, de nem mindig sikerült.
Nos akkor a kérdéseim:
1. Érdemes e egyáltalán windows alatt próbálkoznom, vagy jobb ha csinálok egy linuxos gépet is?
2. Ha érdemes windows alatt akkor lehet e egy gépen az apache, php és még hogy én itt programozakk is?
3. Miért nem jelennek meg HTML kódbana php-ban beírt szövegek amiknek meg kéne jeleniük?
4. Ha valaki tud valami olyan könyvet, webes doksit ahonnan könnyen és egyértelműen meg lehet tanulni a php-t az plz árulja el.
Nos elsőre ennyi.
Előre is thx.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest