Aktív témák
-
.:ADAM:.
aktív tag
Kőszi mondkettőtöknek tudom lama vagyok, de senki se születik zseninek :U
-
aktív tag
Újjabb kérdés: Hogyan lehet megoldani, hogy a string végéből bizonyos számú karaktert leszedjen a php, miyen függvényt használjak? Néztem a referenciát és nagyon sok fv van de sajna csak angolul vannak magyarázva, és így nem találtam ami nekem kéne.
-
aktív tag
Hiall létezik az, hogy egy szerveren le van tiltva a file kezelés és nem jön létre az $REMOTE_ADDR változó sem???
-
aktív tag
Bocs minden felborzolt idegszálért köszi mindenkinek a segítséget, abszolut hivatkozással megy a dolog.
-
aktív tag
''If you have some code like the following in your PHP file:
include ''../include.php'';
and it isn't working for you, here is something that works. I discovered this after MUCH searching!
include dirname(__FILE__).''/../include.php''; ''
Ezt találtam, de nem tudom, hogyan használjam az általános formába mit hova helyettesítsek??? -
aktív tag
Van egy kis előrehaladás: Ha a file.php mellé berakom az include-ban szereplő file-t akkor működik, tehát a gond tényleg a könyvtárjelölésben van, én egy 2 könyvtárral feljebb lévő fájlra hivatkozok, a script pontosan:
<?php inlude '../../included.html' ; ?>
Hogyan tudnék másként hivatkozni erre a file-ra??? -
aktív tag
Senki???:(
-
aktív tag
Biztos tudjátok, mi lehet az oka, megkérdezem:
Olyan site-ot akarok, aminek az oldalai a ''menüt dinamikusan kezeleik'', egy kp-i helyről veszik a menüpontokat. Ki is gondoltam,hogy berakom valahova a menüt egy könyvtárba, az oldalak kódjába beírtam:
<?php include 'elérési utvonal/menu.html' ; ?>
Felteszem tesztelni az ultrawebre, kirül megy, nade!!!
Mondom magamnak ha ez ilyen jól működik felteszem a régi oldal helyett az egyetemi tárhelyemre, ugyanúgy felrakom ugyan azokat a fileokat, de nem megy ahol include-oltam a menü üresen marad. Ez mi miatt lehet, hogyan lehetne másképp megoldani ezt a menüs dolgot.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest