Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xe3
csendes tag
Feltettem a Panasonicnak a kérdést az RF RT srb-kel kapcsolatban. Itt a hivatalos válasz:
Az RW sorozat készüléke 2 borotvapengével rendelkezik.
Az RT; LT; RL sorozat készülékei és a 7101-es készülék 3 borotvapengével rendelkeznek.
Az RF; LA sorozat készülékei 4 borotvapengével rendelkeznek.
Az LV sorozat készülékei 5 borotvapengével rendelkeznek.A sorozatokon belül a magasabb számmegjelölés fejlettebb tulajdonságokat jelöl, pl. a töltésjelző 1 vagy több LED-ből áll, vagy LCD kijelző van rajta, rendelkezik automata tisztítórendszerrel, rövidebb a töltési ideje.
A típusszám végén található kódsor minden készüléknél megvan, csak nem minden kereskedő írja ki, tehát az ES-RF41-S503 és ES-RF41 ugyanaz a készülék. Az ES-RT81-S803 és ES-RT81 ugyanaz a készülék.
A típusszám utáni kódsornak a felhasználó szempontjából nincs jelentősége.
-
Xe3
csendes tag
Azt már most látom, hogy a panasonicnál a neveket elírtam:
Az említett típusok:
ES-RF31
ES-RT31-S503ES-RT81-S503
ES-RT81-S803De a kérdések maradnak:
PANASONIC kérdések: ([PANASONIC összehasonlítás])
- Az RT81-S503 és az RT81-S803 között mi a különbség? A Pana oldalán nincs fent az 503, így nem tudom összehasonlítani.
- Az ES-RF31 és ES-RT31-S503 közül a ES-RF31 a jobb? Annak 4 pengéje van, ívelt a borotva szita és simító pengéje is van és a működési idő is 65 perc a 45 helyett (az aksija nem Ni-MH, hanem Li-ion)
- Mit jelentenek a különböző típusjel részletek? (RT <-> RF, 31 <-> 81, -503 <-> -803). Erre tudja valaki a választ? -
TayRol
nagyúr
a precizios fejzár azt jelenti hogy a fejet egy bizonyos pozicioban (a borotvához képes bizonyos szögben) le tudod fixálni, hogy pl. a bajusz es az orr találkozásánal a hajlatban ne mozogjon. hátha itt jobban illusztrálják. nekem is van es sosem használom(tam).
wet&dry a zuhany alatti használatot es a habbal (géllel) valo borotválkozást IS jelenti. én odáig voltam ezert a funkcioért a philipsemben de mar nem hiányzik. ugyis tukor elott es szárazon borotválkozom.
a hordtáska nekem kell, sokat cipelem szoval nem hátrány.
Pana-t nem ismerem, de a braun azert mégiscsak egy borotvagyarto cég, én tőlük venném meg.
-
Bali27
addikt
Ha jol vettem észre az RF nél 4 penge van, az RT nél max 3, de nagyobb tudás..
Szal az RF erősebb, az Rt meg komfortosabb... Milyen az arcszőrzeted? MErt ha erős mint pl nekem akkor talán érdemesebb lenne kipróbálni az RF31-et...De majd mindenképp írd le a véleményed... Én nem merem megkockáztatni a szitásat.. Pedig decemberbe megrendeltem de nem hozták!
Most meg egy Philips Rq vagy Qr? 1150et veszek.. Az kb 30 bol meg van (igaz több mint 23, de inkább összeszoritom a fogam és picit többet adok érte , de ez tuti jó, ráadásul igaz 18.000 a fej hozzá de jó hozzá a 70.000 Ft os azaz csúcskategóriás gépek 3D-s feje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest