Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy
senior tag
válasz
zsoltzsolt #8122 üzenetére
Én is bekerültem a 9-es széria tesztelői közé :-)
Régóta kíváncsi voltam rá, hogy mennyivel tudhat többet egy felső kategóriás, ezáltal drága borotva, mint egy 10-20E Ft-os, de sosem volt lehetőségem megvenni..ezért is örülök, hogy bekerültem.
Erős, össze-vissza növő szőrzetem van és baromi érzékeny bőröm, úgyhogy volt mivel megküzdenie :-) :-) :-)
De eddig elég jól veszi az akadályt, nagyon meglepődtem az eredményen, főleg azon, hogy semmi, de semmi irritáció, kipattogás meg viszketés nincs utána...ezt még meg kell szoknom.
Összességében nézve nagyon jó kis borotva, kényelmes,van hozzá mosó-töltő állomás, gyors és nagyon kézre áll.
Ajánlom mindenkinek, aki ki tudja / akarja fizetni a kényelmet és a minőséget. -
klepto
addikt
válasz
Igen, nekem is
Én is egy Seres 9 9290CC borotva tulaja lettem
Sok féle borotvám volt eddig, ha majd érdekel titeket, szívesen írok róla véleményt ide is -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Ma kaptam az emailt:
"Braun Series trnd-projektünkre lezárult a válogatás, és egy szuper hírt szeretnénk megosztani Veled...
Bekerültél a Braun Series 9 nagykövetek közé!"Jovő héten postázzák a Braun Series 9 9290 cc-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest