Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peti85

    senior tag

    válasz Termi16 #8638 üzenetére

    Én ugyan ilyen Philips S9031-el leptem meg magamat Karácsonyra, csak még SmartCelan tisztító állomás is van hozzá. Alkalmi vétel volt, eBay aukcióban vettem Angliából kb. 30.000 Forintért. Nincs meg a doboza, de amúgy teljesen új, bemutató darab.
    Azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon alapos és nagyon kíméletes. Próbáltam szárazon és ma vizesen is. Talán vizesen még rövidebbre vág. Csak akkor érzem a borostát, ha száliránnyal ellentétesen húzom végig a kezem az arcomon és akkor is nagyon minimálisan. Sajnos az én szőröm elég gyorsan nő, eddig minden nap borotválkoztam a régi alsó kategóriás, most már 10 éves Philipsemmel (HQ5812), majd meglátjuk hogy az újat milyen gyakran kell használnom.
    Nemrégiben vettünk nagypapámnak egy Philips PT710-et. Az 10.000 Ft volt és szerintem nem csak árához képest jó. Az is igazodik az arc formájához és elég szépen borotvál. Azt kell mondanom, hogy a bolti árakat figyelembe véve a PT710 sokkal jobban megéri. Persze, minden szempontból jobb az S9031, de nem annyival mint az árkülönbségből következne. Ha elég a száraz borotválkozási lehetőség, nem kell vezeték nélküli, akkumulátoros üzem, akkor szerintem nem kell drágább borotva.
    Félre értés ne essék, egyáltalán nem bántam meg az S9031-et, sőt, de 70-80.000-et biztos nem adnék érte.

    HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

Új hozzászólás Aktív témák