Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most találtam csak a topikot. Eddig egy panasonic es7109-est nyüstöltem, van hozzá tisztító rendszer, de nem igen használtam. Sajnos eléggé érzékeny a bőröm, és nem voltam/vagyok 100%-ig megelégedve ezzel a borotvával.
Ami fontos lenne, hogy szeretek zuhany alatt borotválkozni, ami eléggé leszűkíti a kört, valamint az is,hogy a körkéses borotva nem jött be (nagyon régen egy Philips körkésessel kezdtem). Szeretném, ha maga a borotválkozás végeredménye is jobb lenne, ugyanis a panával mire végre nem maradtam borostás, a bőröm olyan piros lett, mintha éhgyomorra lecsaptam volna egy deci pálinkát. Időt adtam neki eleget, egy éve használom rendszeresen, tehát nem az van, hogy nem volt ideje megszokni a bőrömnek, vagy nem próvltam ki mindenféle borotválkozási módszert.
Ti mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest