- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Leirom mi történt a tvémmel hátha más is találkozott ilyennel. 4 napig csinálta az philips 6500 4k 140 centis tv hogy bal oldalt egy 10cm-es sávban halványabb volt a kép. Ezt produkálta a saját menüjében is ezzel kizártam hogy a bemenettel lenne a gond. Mai napon hirtelen megjavult miután bekapcsolatam. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Jövöhéten küldtem volna gariba de így elküldeni se tudom ha náluk is jól müködik..
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Lassan 2 év után vettem észre hogy a tvém egész balszéle 4 cm kb halványabb a világitás. Ez már a vég? Vagy ennyibe marad? Valakinek van ezzel tapasztalata?
-
Lajmund
őstag
válasz
#46372352 #18124 üzenetére
Helyesbitek. A pcét nem elönyös hdr modba rakni mert a játéknál is lesz egy kis input lag. Majd ha megjön érdemes levenni a gammát nullára nekem igy adja ki jól a dolgokat. Amikor hdr filmet játszok le érzékeli és át is vált automatikusan. Én a filmet egyénibe nézem és ott is leveszem a gammát nullára a többi izlés dolga de igy eléggé élvezhetö és nagyon szép folyékonnyá teszi a képet nekem eddig nagyon bejött remélem évekig kiszolgál. Szerintem nem lassu a tv, nekem gyorsan reagál mindenre. Linux alapu oprendszere nekem bejön és a linuxbol kiindulva tartos is marad. Igaz én semmit se telepitettem rá gyári alkalmazásokbol is csak a youtubot használom a többit gépröl nyomatom rá.
-
Lajmund
őstag
válasz
#46372352 #18118 üzenetére
Bő két napja használom. Én pcvel kötöttem össze 2.0 hdmi kábelal. Játékra és filmre is használom. Felhösödést fekete háttérnál lehet látni minimálisan a szélénél. De se játéknál se filmnél ezt nem érzékeltem. Elég szép a feketéje szinmélysége. A gépet hdr modba raktam igy mindemt feljavitva mutat azt is ami csak sima full hd. Hdr játékmod gyors én nem érzékelek input lagot. Nagyon szép képe van most pl a legujjabb assasinnal játszok rajta 2k_ba persze hdr modba nagyon brutál. Ha filmezni akarsz gépröl akkor ajánlom hogy olvass bele a uhd filmek lejátszása topikba ott le van irva az összefoglaloba hogy játszd le a filmeket. Én direktbe a gépröl játszom le de bármiröl nyomatod ha hdr jelet ad vagy hdres a film egyböl felismeri nem kell külön keresgélni max a modot állitod be hogy milyen legyen a kép természetes, film vagy amelyik tetszik a sok közül. Ha hdr filmet játszol le akkor érdemes a tvböl kivenni a hangot mert ha a gépre kötöd és nem játék modba van akkor csuszni fog a hang mivel a tv a sok feljavitás miatt kéöbb adja a képet. Játék modba nincs ilyen gond mert akkor monitorként funckcionál direktbe azt mutatja ami jelet kap. De viszont filmet érdemes nem játék modba nézni mivel a 24 fps elég gyenge ezért érdemes természetesbe vagy másba nézni mert akkor folyékony lesz a kép a felkavotásoktol. Elemet adnak a távhoz és magyar a menüje ami eléggé átláthato egyszerü. Sima tv adást abszolut nem nézek rajta arrol nem tudok nyilatkozni. Ha kérdésed van irj nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sound Blaster GC7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest