- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
monguz001
csendes újonc
Szia nálam más volt szoftver frissítési gond amikor megvettem akkor már egyszer frissített egy verzióra és utána jutott eszembe kipróbálom vinyórol lejátsza e fájlokat és nem működött igaz a frissítés előtt nem próbáltam aztán nem maradt más írtam a cég magyarszági képviseletére és ők is szoftver frissítést javasoltak de megírták a verziót aminek fenn kéne lenni na újabb pont a mai nap egy hete hogy elkezdtem volna a frissítést de az istennek se látta a wifi routert de ma meg igen megis lett a frissítés és úgy játsza a vinyóról , pendriveról a fájlokat mint egy kisangyal. Bár ezt furcsálom mert mi van azokkal akiknél nincs net de barát vagy más tesz filmet nekik pendrivra vagy vincseszterre nem fogják tudni nézni mert ép nem friss a szoftver verziója a tv-nek ezt hülyeségnek tartom. max nálam valamit kihagyhattak a szoftverből és a frissítés már tartalmazta azt is és megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged