- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz gigajani77 #6536 üzenetére
Szia!
Ez egy baromság! Két dolog lehet: 1; az eladón valamely másik márka pólója lehetett , 2; a TV-n szerintem be volt kapcsolva a fényérzékelő. Ilyenkor csinál furcsaságot (legalább is nekem ez a tapasztalatom). Ki kell kapcsolni.
Kérd el nyugodtan a távirányítót és kezd el állítgatni. Simán csak beállítási probléma lesz. Amúgy pedig ha a fekete közelebb áll a feketéhez mint a szürkéhez az nem nagy baj.Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
őstag
nem mááá. egy TV-nek kb. 6-8 képbeállítási sémája van.... plusz van egyéni, ahol vagy egy tucat paramétert tudsz állítgatni, így tehát végtelen.... Az, hogy most a végtelenből éppen mit láttál az jó kérdés....
A TV-ket jellemzően bolti demó módban illik futtatni az üzletben, de otthon úgysem úgy használod. De az is lehet, hogy nem minden TV volt demó módba állítva.
Tehát kézbe kell venni a távirányítót és kész. A bolti eladó nem fog tudni segíteni... többség sajnos csak ahhoz a márkához ért, ami neki is otthon van (jellemzően SAMU).Egy 6000-es szériájú 2013-as Philips teljesen vállalható és ajánlott, ha a SMART nem fontos neked. Szerintem is vagy hibás volt, vagy el volt állítva... Már az 5000-es sem 100 Hz-es panellal szerelt. 2013-asok közül a 6000 a vízválasztó és bátran ajánlható. Hidd el!
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Gabir
aktív tag
Szerintem lehet még képi beállításokkal, képmódokkal világosítani..
Illetve az Ambilight is dobni fog rajta..
(ezeket már megválaszolták előttem)Illetve sajnos előfordul ,hogy az eladók(alkalmazottak) nem foglalkoznak a beállításokkal, benyomják a készülékeket és kész.
A jónép pedig majd ár alapján választ (nagy többség)[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz gigajani77 #6542 üzenetére
A fényérzékelőt itt lehet kikapcsolni - 40. oldal. Azért itt még érdemes a töbi képbeállítást is tanulmányozni (kontraszt, gamma, dinamikus háttérvilágítás).
De szinte biztos, hogy beállítási különbség lesz. Pl. a Philips nem shop módba van állítva, a körülötte lévők meg igen és ez a beállítás sokkal fényesebb, rikítóbb. A shop mód nem való otthonra.
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
Gabir
aktív tag
válasz gigajani77 #6542 üzenetére
Ha van lehetőséged, esetleg egy Euronicsba is benézhetsz..
-
lorinser
senior tag
válasz gigajani77 #6551 üzenetére
Szívesen. Nekem is Philips van, 4 éve vettem, egy 42PFL5604H. Nem mai darab viszont szeretem mert még mindig jó képe van (nem gyárin, a jó beállításokra rá kell szánni egy kis időt). Persze amit Te kinéztél már sokkal jobb, meg ugye ott az Ambilight ami sokat dob az élményen.
Amikor vásárlás előtt álltam sok típust néztem én is. Néztem (volna) Pana plazmát is mert akkor éppen akciós volt az egyik típus. Bementem hogy megnézzem, az eladó közölte, hogy abból éppen most nincsen kitéve (a raktárban volt), bekapcsolva nem tudom megnézni de ott egy másik aminek hasonló képe van...?!?!...Nem akartak ott nekem TV-t eladni így a Panát ott kilőttem (meg amúgy sem vagyok hasra esve a plazmától).
Aztán betérve egy másik helyre minden áron Samsungra akartak rábeszélni, viszont ott volt ez a Philips is. Kértem, hogy tegyék már egymás mellé a kettőt. Rendesek voltak, megtették. Így nyert a Philips mert sokkal jobb kép volt rajta.
A következő TV-m is biztos Philips lesz és az is biztos, hogy az már Ambilight-os lesz.Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
lorinser
senior tag
válasz gigajani77 #6557 üzenetére
Szívesen. Az ívlet TV-ről itt van rgy teszt. Tényleg nem sok értelme van de ami a legszebb, hogy a képminőségével sem voltak megelégedve mert túl harsány, nem természetes. A Samuk ilyenek én is megfigyeltem, valóban túl harsányak.
A másik ilyen baromság az a mozgás- és a hangvezérlés....Óriási innováció egy képmegjelenítőnél.Jó vásárlást neked, remélem megtalálod a megfelelő TV-t. Azzal meg ne foglalkozz ha hülyének néznek, nem ők adják neked a pénzt a vásárlásra.
-
sebgutkopf
őstag
válasz gigajani77 #9523 üzenetére
Próbálja meg ma újra. Diginél előfordul, hogy néha egy-egy csatorna nem jön be, miközben az epg simán írja a tartalmat. Tegnap feleségem mondta, hogy délután néhány csatornán nem jött be tartalom (ilyen más tv-vel is tapasztaltunk már) aztán idővel minden a helyére került.
-
lorinser
senior tag
válasz gigajani77 #9523 üzenetére
Szia! Ha van régió beállítás akkor az újra hangolásnál ne Magyarország legyen beállítva. Ha így indítja el akkor meglesznek a digitális adások is.
Ha nincs, akkor a TV-nek próbálja megadni ezeket az értékeket.Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
lorinser
senior tag
válasz gigajani77 #9530 üzenetére
Nekem 6309 van, a 3507-nek biztosan más a menüje ezért pontosan nem tudom neked megmondani de a csatornakeresés előtt lehet beállítani ezeket az értékekekt.
-
alexhez
csendes tag
válasz gigajani77 #9534 üzenetére
Hi,
privátban írj, tudok segíteni.
Üdv! -
alexhez
csendes tag
válasz gigajani77 #9559 üzenetére
OK, akkor összejött?
Valóban a "kábel" és a "teljes" a lényeg. -
oszy
veterán
válasz gigajani77 #15013 üzenetére
Szerintem erre még most sincs megoldás.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
pw12345
aktív tag
válasz gigajani77 #15013 üzenetére
Mivel a szemétláda lekódolja a felvételt, amúgy sincs sok értelme menteni: nem tudod megnyitni mással.
Ha szemetet akarsz menteni PC-re:
Az EXT4 file rendszerhez TC/DC beépülő innen tölthető le: http://sourceforge.net/projects/ext4tc/files/
http://sourceforge.net/projects/ext4tc/files/ext4Plugin/ext4Plugin-0.16/ext4Plugin_64.zip/download
A TC oldala: http://www.totalcommander.hu/
Az ingyenes, Windows alatt is működő DC állománykezelő oldala: http://doublecmd.sourceforge.net/
A készülék állítólag .ts, vagy .tsl formátumba rögzít, amit szépen le is titkosít másolásvédelemként DRM-mel, így nem konvertálható, szerkeszthető, szerencsés esetben talán lejátszható a következő programokkal:
http://www.kmplayer.com/
http://www.videolan.org/vlc/index.html -
oszy
veterán
válasz gigajani77 #15018 üzenetére
Miért ne tudnád lejátszani? Ha visszarakod rá a megtelt hdd-t ugyanúgy látni fogja!
Egyébként próbáld ki pl. 2 pendrive-t dugj bele. Formázd meg. Az egyikre felveszel valamennyi műsoridőt, aztán belerakod a másikat és arra is rögzítesz. Utána vissza a másik és meglátod.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
pw12345
aktív tag
válasz gigajani77 #15024 üzenetére
Elvileg mindent, amire rögzít, ilyen linuxos ext4 formátumúra alakít, így elvileg a winyód is ilyenben kell legyen.
Most, hogy egy másik penyót is ilyenre formáz, nem kellene, hogy befolyásolja a korábbi háttértár olvashatóságát, de ezeknél semmi sem biztos.Viszont, ha a későbbiekben maradandó felvételt akarsz készíteni célszerűbb lenne beruháznod egy Alcor DVB-C boxra, az elvileg PC-n is kezelhető. ts-be rögzít(ett korábban).
Vagy rendelsz egy kínai DVB-C tunert (és, akkor már nekem is egyet ), ami PC-re tud felvenni, persze, csak Win7-8-ig van driver, W10-et felejtsd el, nem is tudom létezik-e alá kábeles tuner.
Persze ezek csak, akkor jönnek számításba, ha digis vagy, a UPC lekódolt mocskával nem tudnak mit kezdenihttp://www.alcordigital.hu/termek/alcor_hdc_3500_digitalis_vevo
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- SONY HT-RT3 5.1-es 600 W-os Házimozirendszer
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs