- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Várom az összevetést. Mondjuk az LG baromi dinamikus, konyhában, hallban van, ahol bulizni szoktunk, arra szuper, bár ott is kb. a fele kiosztásig erősödik a hangerő, attól feljebb csak dísznek vannak a fokozatok.
Ha mást tapasztalsz, akkor lehet kihívom a szervizt, már régóta tervezem, de ahogy mondtam a hálóban a film az elsődleges a Philipsnél, a YouTube ritkán kerül használatba.
-
oszy
veterán
A mély hangszóróra ne alapozz. Arról nem áradoznak ahogy olvasgatom. Meg kellene hallgatni, mert mindenkinek más az elvárása.
Az enyémben cseréltek már panelt is, mert nagyon "felhősnek" találtam. Most van benne egy vadonatúj és arra adtak külön 1 év garanciát. Igaz, hogy ez sem 100%-os, de ezzel már talán együtt tudok élni. -
PLackó16
csendes tag
Szia,
Én is a kettő között vaciláltam, (pontosabban az 55pus7803 és a 6561 között, de szerintem tök ugyan az a panel a 7503ban és a 7803ban)
Láttam egymás mellett a Corvin plázában és a Westend Media Marktban mind a kettőt.
Sajnos demo anyagok mentek rajtuk, de valahogy jobban bejött a 6561 képe.Ha teheted nézz be az üzletbe, vigyél saját anyagot, és hasonlítsd őket össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest