- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
melonati 08
csendes tag
válasz
penell1234 #3419 üzenetére
Fogalmam sincs,de ezt találtam hozzá,talán gyorsabb lett a csatornaváltás.
-
melonati 08
csendes tag
válasz
penell1234 #3417 üzenetére
0.14.96.0. A holland philips oldalról töltöttem le.
-
válasz
penell1234 #3409 üzenetére
A 7496-osomon én csak az előre beállítottak közül választok.
A DVB-C-s SD adásokat "természetes" állásban nézem.
Ha DVD-zek, akkor meg átkapcsolom Mozi-ra.
Én elégedett vagyok ezzel.A DVD lejátszónál (HDMI kábel és felkonvertálás) még nem döntöttem el, hogy a lejátszónál a 720p-s felkonvertálás vagy az 1080i-s beállítás a jobb. Szerintem ez már lejátszó függő. Előtte komponens (YUV) kábellel volt összekötve... hát az nem volt valami jó...
A SCART meg gondolom még rosszabb lett volna...
A BD filmek (lemezen) pedig valószínűleg már sosem fognak annyira elterjedni a világon, mint anno a VHS, vagy később a DVD. Az internet, a médialejátszók, a flash tárolók miatt erősen változtak a felhasználói szokások.
-
melonati 08
csendes tag
válasz
penell1234 #3397 üzenetére
Bizonyos csatornákon nálam is jelentkezik.Perfect natural,clear lcd,mpeg zavarelny.kikapcs. szin,fény, kontraszt középállásban,én így használom,még én is kísérletezgetek.Lehet hívok majd szakembert az ISF beállításokat megcsinálni.
-
cudarz
tag
válasz
penell1234 #3369 üzenetére
En HDMI kabellel kotom ossze notebook-al, ami kb olyan eros, mint a tied. Amugy mar tobbszor irtam, hogy ahelyett hogy a WIFIvel szenvedsz, inkabb HDMIvel kosd ossze.
-
penell1234
tag
válasz
penell1234 #3355 üzenetére
-
penell1234
tag
válasz
penell1234 #3354 üzenetére
Bocsi rossz a link nem így akartam.
-
cudarz
tag
válasz
penell1234 #3349 üzenetére
Kapcsold ki, és meglátod majd. Nekem ha gépről megy, akkor csak úgy folyamatos a kép, ha a Perfect Natural Motion ki van kapcsolva.
-
bodazo
tag
válasz
penell1234 #3345 üzenetére
Nem ismerem ezt a programot és soha nem is használtam. De nézd meg nincs-e benne egy olyan lehetőség, hogy realtimeban kódolja a filmet. Mert ha van benne ilyen és az be van kapcsolva, akkor az meg foghatja a procit. A média playerben biztos, hogy nincs ilyen. Lehet et is probléma bár ez csak tipp.
-
cudarz
tag
válasz
Probald ki ugy, hogy kikapcsolod a TVn a prefect naturalt motiont vagy mi a neve.
-
Brekecs
senior tag
válasz
Fent van minden kodek kép/hang ?
-
dh66e
veterán
válasz
penell1234 #3298 üzenetére
Tökmindegy neki hogy asztali gép vagy noti.
Amennyiben van lehetőséged inkább kábelezd be a rendszert,én is így használom mert az a tuti. -
Bear
aktív tag
válasz
penell1234 #3263 üzenetére
Esetleg a próba idejére közelebb viheted. De ha 2 fal van közte az simán lehet gond, attól tartok ezt nem fogja megoldani egy új router.
Az egyik számítógépem esetében nekem is gond volt a több vasbeton fal miatt, így vettem egy 5 méteres antenna kábelt (a szintén 8 dBi-s antennához), és így jobban el tudtam helyezni az antennát, amivel megoldódott a szakadozó netes problémám.
-
Bear
aktív tag
válasz
penell1234 #3261 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod közelebb vinni egymáshoz a TV-t és a routert ha távolabb vannak egymástól, vagy esetleg fal is van köztük, hátha ez segít eldönteni hogy hálózati-e a hiba.
-
Bear
aktív tag
válasz
penell1234 #3259 üzenetére
Egy tök régi b/g MSI routerem van. Most újra kipróbáltam egy 720p-s videóval (adatait lásd lent), tök jól ment nálam.
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 2 199 Kbps
Maximum bit rate : 10.8 Mbps
Width : 1 280 pixels
Height : 544 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 23.976 fpsA mediaconnect-em verziója. 1.6.42, a Resolution fülön a középső van kiválasztva (use the current pc screen resolution...) a bit rate pedig maradt középső (0) állásban. Esetleg nézd meg ha itt -5-re állítod, akkor akadásmentesen megy-e.
-
bodazo
tag
válasz
penell1234 #3238 üzenetére
Szerintem a sorrend mindegy. Ha jól tudom, de cáfoljon meg valaki, ha nincs igazam. Az ACR HDMI-in keresztül tudja vezérelni a tv a rá kötött készüléket.
-
bodazo
tag
válasz
penell1234 #3231 üzenetére
Próbálj meg másik szoftver a média továbbítására. Média player 12 vagy Serviiot. Nálam mind a kettő működik rendesen wifin és vezetéken is.
-
Bear
aktív tag
válasz
penell1234 #3235 üzenetére
Teljesítmény fül - CPU használat a legérdekesebb, de ha 10-32% között van akkor nem ez a szűk keresztmetszet.
Bízzunk abban, hogy másnak lesz ötlete.
szerkesztve: elírás
-
Bear
aktív tag
válasz
penell1234 #3233 üzenetére
Feladatkezelő mit mond, mennyire van terhelve a gép? Egyébként nagyjából hasonló a gépem, igaz asztali. (C2D 2.13Ghz/4GB/Win 7 64 bit)
-
Bear
aktív tag
válasz
penell1234 #3231 üzenetére
A számítógéped bírja a terhelést? Ugyanis a Mediaconnect terheli rendesen a gépet, mivel a képernyő tartalmát stream-é konvertálva küldi át WIFI-n a TV-nek. Nálam is 54Mbit-es a WIFI, ami youtube-os tartalmat átküldtem az ment rendesen.
Esetleg nézz rá a Mediaconnect beállításaira, és állítsd át a minőséget próbaképpen.
-
cudarz
tag
válasz
penell1234 #3221 üzenetére
Nekem az elodje van a 40PFL9705. Az isteni, a 9706-os csak jobb lehet. EISA dijat kapott, 2011 legjobb 3D TVje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged